Συμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου και του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) στον καθαρισμό του δάσους στο νοσοκομείο Παπαδημητρίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος  Καθαριότητας και Εξωραϊσμού Δήμου Αμαρουσίου Επ. Κατσιγιάννης με εθελοντές του Δήμου Αμαρουσίου και του Συνδέσμου για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού ( Σ.Π.ΑΠ.) στον καθαρισμό του δάσους από σκουπίδια και ξερά χόρτα πίσω από το νοσοκομείο Παπαδημητρίου, στα Μελίσσια.
|download file .jpg 158 Kb|


Ομάδες εθελοντών από το Δήμο Αμαρουσίου και το Σύνδεσμο Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) συμμετείχαν στον καθαρισμό του δάσους πίσω από το νοσοκομείο Παπαδημητρίου στα Μελίσσια, υποστηρίζοντας την εκστρατεία του ραδιοφωνικού Σταθμού ΣΚΑΪ «Καθαρίζουμε την Ελλάδα».

Με τη συμμετοχή επίσης ιδιωτών και άλλων εθελοντικών φορέων, οι εθελοντές του Σ.Π.Α.Π. απομάκρυναν από το χώρο πέριξ του νοσοκομείου Παπαδημητρίου ξερά χόρτα και σκουπίδια που αποτελούσαν εστίες για την εκδήλωση πυρκαγιάς, δίνοντας «ανάσα ζωής» στο δάσος.

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π. κ. Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού Δήμου Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του και συνεχάρη τους εθελοντές πολίτες για τη συμμετοχή τους και σ’ αυτή τη δράση του Συνδέσμου, αφιερώνοντας λίγο από τον ελεύθερο χρόνο τους στην προστασία του περιβάλλοντος. Ευχήθηκε παράλληλα σύντομα η προσπάθεια τους να βρει πολλούς ακόμη μιμητές, ώστε η προστασία του περιβάλλοντος να γίνει υπόθεση όλων μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο