Συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλη στην ημερίδα του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στην ημερίδα του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών, παρουσία εκατοντάδων μελών του Συλλόγου, σπουδαστών Φυσιοθεραπείας και άλλων επαγγελματιών της Υγείας.


Στην ημερίδα του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών με θέμα: «Η Ιπποθεραπεία & ο Ρόλος της στη Σύγχρονη Αποκατάσταση» συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012.


Στην ημερίδα που διεξήχθη στον Ιππικό Όμιλο στον Παράδεισο Αμαρουσίου, παρουσία εκατοντάδων μελών του Συλλόγου, σπουδαστών Φυσιοθεραπείας και άλλων επαγγελματιών της Υγείας, ειδικοί επιστήμονες αναφέρθηκαν στη σημαντική συμβολή της Ιπποθεραπείας στην αποκατάσταση παιδιών και νεαρών ατόμων με πολλαπλά νευρολογικά προβλήματα, μέθοδος που αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια και στη χώρα μας από εξειδικευμένους  Φυσιοθεραπευτές.


Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη για την πολύ σημαντική αυτή προσπάθεια καθώς απευθύνεται σε παιδιά και νέους, τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών κ. Παναγιώτη Μπουζικάκο, τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής της ημερίδας κ. Ιωάννη Μαρμαρά και τα μέλη του Συλλόγου. «Η Ιπποθεραπεία –επισήμανε-φέρνει τον ασθενή κοντά στη φύση, και ως εκ τούτου έχει ψυχολογικό και ψυχαγωγικό αποτέλεσμα, εκτός από το θεραπευτικό.»


Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Ημερίδας κ. Μαρμαράς ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για τη συμμετοχή του στις εργασίας της ημερίδας και υπογράμμισε ότι «ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσιοθεραπευτών είναι κοντά σε όλες τις εξελίξεις του κλάδου και προσπαθεί να γίνει η Ιπποθεραπεία ευρύτερα γνωστή στους θεραπευτές και κυρίως σε όσους την έχουν ανάγκη.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο