Συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλη στην ημερίδα με θέμα:«Φάκελος Μεταναστευτικό: Μύθοι και Πραγματικότητα»

Print Friendly, PDF & EmailΣτην ημερίδα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης με τον  Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής, πρώην Δήμαρχο Χαλανδρίου Γρ. Ζαφειρόπουλο και λοιπούς εκπροσώπους φορέων.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης με τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Υγείας της Ν.Δ. και πρώην Ευρωβουλευτή Μ. Αγγελάκα (αριστερά) και τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Θ. Αμπατζόγλου.


Στην ημερίδα με θέμα:«Φάκελος Μεταναστευτικό:Μύθοι και Πραγματικότητα»,  που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Τομεάρχη Υγείας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Ευρωβουλευτή κ. Μανώλη Αγγελάκα σε κεντρικό ξενοδοχείο, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης.


Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο κ. Πατούλης με τη διπλή ιδιότητά του είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους συμμετέχοντες στην ημερίδα για την πραγματικότητα που βιώνει σήμερα η τοπική κοινωνία από την ανεξέλεγκτη είσοδο μεταναστών, αλλά και για την εμφάνιση «ξεχασμένων» μολυσματικών ασθενειών, ιδιαίτερα στην Αθήνα και άλλα αστικά κέντρα.


Στην εισήγησή του ο κ. Αγγελάκας παρουσίασε το πρόβλημα στην Αθήνα και προτάσεις για την επίλυση του. Ο Ευρωβουλευτής κ. Κωνσταντίνος Πουπάκης αναφέρθηκε στο πρόβλημα της μετανάστευσης στις χώρες της Ε.Ε. και τις επιπτώσεις στις εργασιακές σχέσεις, ο Ευρωβουλευτής κ. Γεώργιος Παπανικολάου ανέλυσε τις δυνατότητες αναθεώρησης της συνθήκης του Δουβλίνου II και άλλα νομικά θέματα. Επίσης η εκπαιδευτικός Ελένη Παπαδοπούλου  στην εισήγησή της αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της μετανάστευσης στην Ελληνική κοινωνία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο