Συμμετοχή μελών της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου στην εκδήλωση του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στο ετήσιο  BBQ  του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου για την ολοκλήρωση της επιτυχημένης προσκοπικής χρονιάς 2017-2018, συμμετείχαν μέλη της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου, μαζί με πλήθος γονέων και φίλων του προσκοπισμού της πόλης.

Το «παρών» έδωσαν, εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης και Κωνσταντίνος Ρώτας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Πέτρος Κόνιαρης, Επαμεινώνδας Γαρδέλης και Ευθύμιος Τσίγκας.

Ο Αρχηγός του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου κ. Αλέξανδρος Κωνσταντουράκης ευχαρίστησε τους καλεσμένους της εκδήλωσης, καθώς και τους χορηγούς.  Αναφερόμενος, ιδιαίτερα, στην μακροχρόνια  και επιτυχημένη συνεργασία που έχουν οι Πρόσκοποι με το Δήμο Αμαρουσίου, ευχαρίστησε το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη και τους παρόντες Δημοτικούς Συμβούλους  για την τιμητική παρουσία τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αρχηγός του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου κ. Θάνος Ρήγας, ο Αρχηγός του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου κ. Χρήστος Τρέπας και η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνική Συμπαράστασης του 2ου Συστήματος κα Φωτεινή Ιωαννίδη.

 

Σχετικά αρχείαΣυμμετοχή μελών της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου στην εκδήλωση του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου_1


Συμμετοχή μελών της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου στην εκδήλωση του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο