Συλλυπητήρια δήλωση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη για το θάνατο δύο εργαζόμενων στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Τήνου εν ώρα υπηρεσίας

Print Friendly, PDF & Email

Η οικογένεια της Αυτοδιοίκησης θρηνεί για μία ακόμη φορά άλλα δύο μέλη της οικογένειάς της.

Εκ μέρους της ΚΕΔΕ θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη οδύνη μου και τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες και στο Δήμο Τήνου για το θάνατο των δύο δημοτικών υπαλλήλων στο τμήμα καθαριότητας, που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος.

Στον τρίτο δημοτικό υπάλληλο που τραυματίστηκε, εύχομαι ταχεία και πλήρη ανάρρωση.

Όλοι οι εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση και ειδικά όσοι απασχολούνται στον τομέα της καθαριότηταςεργάζονται κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και επιτελούν το έργο τους με επαγγελματική ευσυνειδησία και υψηλή αίσθηση του καθήκοντος.

Αξίζουν τον απεριόριστο σεβασμό και την εκτίμηση μας.

Σε αυτό πλαίσιο είναι επιτακτική ανάγκη πρωτίστως να διαλευκανθούν άμεσα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

Για άλλη μία φορά γίνεται πιο επίκαιρο από ποτέ, με τον πλέον τραγικό τρόπο, η ανάγκη ενδυνάμωσης της τοπικής διακυβέρνησης. Απαιτείται η αποκέντρωση πόρων και αρμοδιοτήτων προς τους Δήμους προκειμένου μαζί με τους εργαζόμενους τους να παρέχουν υπηρεσίες προς τους πολίτες με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο».

Μετάβαση στο περιεχόμενο