Συγκίνησε και ενθουσίασε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου, ερμηνεύοντας εκκλησιαστικούς ύμνους και έργα κλασικά της Μ. Εβδομάδας

Print Friendly, PDF & Email

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συναυλία που έδωσε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου, ερμηνεύοντας εκκλησιαστικούς ύμνους και έργα κλασικά  της Μεγάλης Εβδομάδας των: Θ. Πολυκράτη, G.Bardos,G.Faure, Ο.Djeilo, Fr.Shubert, G.Caccini, K.Jenkins,στο κατάμεστο  χειμερινό θέατρο του Αμαλίειου Οικοτροφείου, την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016.

Η συγκινητική εκτέλεση των ύμνων «Ιδού ο Νυμφίος έρχεται», «τον Νυμφώνα σου», «Το τροπάριο της Κασσιανής», Ω γλυκύ μου έαρ», “Northern Lights”, “Libera me”, “In Paradisum” κ.α. απέσπασαν το παρατεταμένο χειροκρότημα του πολυπληθούς κοινού που κατέκλυσε το θέατρο και τα επαινετικά σχόλια ήταν η καλύτερη δικαίωση για τα μέλη της Χορωδίας.

Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη. Μεταφέροντας το μήνυμά του, συνεχάρη τη μαέστρο και τους χορωδούς για το υψηλό επίπεδο της χορωδιακής τέχνης και τη διαχρονική πορεία τους και τους διαβεβαίωσε ότι η Διοίκηση βρίσκεται κοντά τους, στηρίζοντας την προσπάθεια τους  σε κάθε τους βήμα.
Παράλληλα η κα Χαλιώτη ανέφερε ότι προγραμματίζεται να δοθεί σύντομα μεγάλη συναυλία προς τιμή της εξαίρετης μαέστρου «Τερψιχόρης Παπαστεφάνου, ενώ  στο πλαίσιο της εκδήλωσης ερμήνευσε ως σολίστ τους ύμνους: « Ω γλυκύ μου έαρ», «Ω φως των οφθαλμών μου», προκαλώντας συγκίνηση στο κοινό.

Μετά το πέρας της συναυλίας η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού προσέφερε στην μαέστρο κα Όλγα Αλεξοπούλου και στην πιανίστα κα Ελένη Κυριακίδη  μπουκέτα με λευκά τριαντάφυλλα.    

Στη μουσική πανδαισία συμμετείχαν η Πρόεδρος κα Πόπη Κάβουρα και τα μέλη του Δ.Σ., ενώ παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των τοπικών συλλόγων και φορέων της πόλης.

 

Σχετικά αρχείαΣυγκίνησε και ενθουσίασε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου, ερμηνεύοντας εκκλησιαστικούς ύμνους και έργα κλασικά της Μ. Εβδομάδας_1


Συγκίνησε και ενθουσίασε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου, ερμηνεύοντας εκκλησιαστικούς ύμνους και έργα κλασικά της Μ. Εβδομάδας_2


Συγκίνησε και ενθουσίασε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου, ερμηνεύοντας εκκλησιαστικούς ύμνους και έργα κλασικά της Μ. Εβδομάδας_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο