Συγκέντρωση φαρμάκων στον Ιερό Ναό Αγ. Αρτεμίου Φιλολάου

Print Friendly, PDF & Email
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και σήμερα η δράση του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και του ΣΚΑΙ «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» στον Ιερό Ναό Αγ. Αρτεμίου Φιλολάου.


Δεκάδες συμπολίτες μας, πρόστρεξαν στο Ναό για να προσφέρουν φάρμακα για τους ανασφάλιστους ασθενείς του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.


Η συμβολή του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του ΣΚΑΙ παραμένει πολύ σημαντική στη συλλογή φαρμάκων που 11 μήνες στηρίζουν αδιαλείπτως την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ανασφάλιστων ασθενών.


Το μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που ξεκινήσαμε με τους εθελοντές μας, επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα. Στη συλλογή φαρμάκων παρευρέθησαν ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγ. Ιωάννη Κυνηγού, η Φαρμακοποιός του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής κα ʼννα Παπαπροκοπίου, στελέχη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ καθώς επίσης οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής κα Μαρία Παιδονόμου, κα Ελένη Μελιάδου, κα Σούλα Πέτσα, κα Νάσια Καραμπάρμπα, κα Καλλιόπη Περέα, κα Βούλα Παπαδοπούλου, κα Μαρία Αρναούτη, κα Πάτρα Ποταμού, κα Ντίνα Ντόκου, κος Χρήστος Δασκαλόπουλος, κα Ευγενία Δασκαλοπούλου, κα Βούλα Πέγκα, κος Παναγιώτης Κοτσοβός.


Το φαρμακευτικό υλικό θα χρησιμοποιηθεί για να στηρίξει τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν και αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην υγεία τους, καθώς και ακρίτες σε δύσβατες και απομονωμένες ακριτικές περιοχές. ‘Ήδη, 30 κιβώτια με φαρμακευτικό υλικό από τη δράση ‘Όλοι μαζί μπορούμε και στην υγεία’, παραδόθηκαν σήμερα από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα.


Οι σάκοι μετεφέρθησαν με όχημα της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για να ακολουθήσει στο Κοινωνικό Φαρμακείο η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους.


Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και το Κοινωνικό του Φαρμακείο λειτουργούν Δευτέρα-Παρασκευή 9πμ με 2μμ, στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 38 47 374.

Μετάβαση στο περιεχόμενο