Συγκεντρώσεις κατοίκων του Αμαρουσίου παρουσία του Δήμαρχου Γιώργου Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΣε συγκέντρωση δεκάδων παλιών Μαρουσιωτών και μίλησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, στην περιοχής του Κέντρου.
|download file .jpg 173Kb|


Στη Νέα Λέσβο ο κ.Πατούλης μίλησε στους κατοίκους για τα έργα που έγιναν στην περιοχή.
|download file .jpg 136Kb|


Ο κ.Δήμαρχος μιλά σε κατοίκους στην γειτονιά του Σωρού.
|download file .jpg 123Kb|


Σε τρεις συγκεντρώσεις κατοίκων στις περιοχές του Σωρού, της Νέας Λέσβου και του Κέντρου, έδωσε το «παρών» χθες ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο της δημοτικής αρχής στην πόλη και στις γειτονιές της, αλλά και όσα πρόκειται ακόμη να γίνουν στο επόμενο διάστημα.

Ο κ. Δήμαρχος συζήτησε με τους κατοίκους θέματα που αφορούν τις περιοχές τους, ενώ παράλληλα επεσήμανε την κρισιμότητα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου: «Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι, ότι στις εκλογές αυτές δεν ψηφίζουμε κόμματα. Ψηφίζουμε για το μέλλον της πόλης μας, πάνω και πέρα από κόμματα. Το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο για το Μαρούσι, καθώς η εφαρμογή του Σχεδίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης «Καλλικράτης» δημιουργεί ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας. Το πλαίσιο αυτό, απαιτεί μια έμπειρη και ικανή Διοίκηση, ώστε να μη χαθεί χρόνος. Χρειαζόμαστε έμπειρους ανθρώπους, που γνωρίζουν τα προβλήματα και τους τρόπους επίλυσής τους, και που θα μπορούν να διεκδικήσουν από την Κεντρική Εξουσία πόρους για έργα στην πόλη, αλλά και να αντιταχθούν σε όσα προβλέπει το Μνημόνιο για τη χρηματοδότηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δεν έχουμε ως Δήμος  την πολυτέλεια των πειραματισμών. Το Μαρούσι δεν γυρίζει πίσω. Εμείς ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε το έργο μας, ως την τελευταία μέρα της τρέχουσας θητείας μας, στις 31 Δεκεμβρίου 2010, γιατί αυτή την εντολή μας έδωσαν οι συμπολίτες μας».

Μετάβαση στο περιεχόμενο