Συγκεντρώνουμε Φάρμακα στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email

Ανήμερα των Θεοφανείων, στο Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου


   
Ο Δήμος Αμαρουσίου και το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μαζί με τον ΣΚΑΙ συγκεντρώνουν φάρμακα και υγειονομικό υλικό στο Μαρούσι, στο Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, την ημέρα των Θεοφανείων 6 Ιανουαρίου 2014,  σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου καὶ Ωρωπού.        


Η συγκέντρωση των φαρμάκων θα πραγματοποιηθεί από τις 9:00 π.μ. εως τις 12:00 μ.μ. μπροστά στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Μαρούσι, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», 


Όλοι οι ενορίτες και οι πολίτες του Αμαρουσίου καλούνται να προσκομίσουν τα φάρμακα που τους περισσεύουν και ΔΕΝ έχουν λήξει. Είναι φάρμακα που μπορεί να αποβούν σωτήρια για κάποιους άλλους συνανθρώπους μας.


Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό που θα συγκεντρωθούν, θα παραληφθούν από φαρμακοποιούς του Κοινωνικού Φαρμακείου του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής – Παράρτημα Δήμου Αμαρουσίου, όπου και θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους.


Το Παράρτημα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στο Δήμο Αμαρουσίου λειτουργεί στο Δημοτικό Πολυιατρείο, μαζί με το Κοινωνικό του Φαρμακείο, στην οδό Παλαιολόγου 9.
Δέχεται ανασφάλιστους ασθενείς που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του Δήμου, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους.
Θα πρέπει να προσκομίζουν: 1)ταυτότητα ή διαβατήριο ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους, 2)Βιβλιάριο Υγείας το οποίο έχει λήξει, 3) Κάρτα ανεργίας, η οποία επίσης έχει λήξει.

Μετάβαση στο περιεχόμενο