Συγχαρητήρια επιστολή προς το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Γ.Α.Δ.Α Ι. Λιούκα, του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για την αποτροπή «ραντεβού» μεταξύ οπαδών στο Ο.Α.Κ.Α

Print Friendly, PDF & Email

Επιστολή προς το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής Υποστράτηγο Ιωάννη Λιούκα, απηύθυνε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με την οποία συγχαίρει και ευχαριστεί την Υπηρεσία για την επιτυχία της να αποκαλύψει προ ημερών και να ματαιώσει τα «πολεμικά» σχέδια οπαδών αθλητικών ομάδων στο Ο.Α.Κ.Α συμβάλλοντας στη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.


Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:


«Αξιότιμε κύριε Υποστράτηγε,


Με την παρούσα θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω ολόψυχα εσάς, τους αξιωματικούς αλλά και τα μέλη της Αστυνομικής Υπηρεσίας, που αντιληφθήκατε άμεσα τα σχεδιαζόμενα έκτροπα από οπαδούς δύο μεγάλων αθλητικών ομάδων και με την άμεση και έγκαιρη κινητοποίησή σας συμβάλατε στο να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος για τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα ανύποπτων πολιτών εντός και εκτός του Ο.Α.Κ.Α.


Είμαστε βέβαιοι πως με τις υπηρεσίες που διαθέτετε και το στελεχιακό δυναμικό που τις απαρτίζουν μπορεί πάντοτε και σε κάθε περίπτωση να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά και με ασφάλεια κάθε παρόμοιο συμβάν.


Με εκτίμηση,


Γιώργος Ε. Πατούλης
Δήμαρχος Αμαρουσίου»

Μετάβαση στο περιεχόμενο