Συγχαρητήρια επιστολή προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, από την Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών Λ. Ιωαννίδου – Μουζάκα για τις εξαιρετικές εκδηλώσεις υποδοχής του Οικουμενικού Πατριάρχη και την απόφαση απόδοσης τιμών, κατά την επίσημη επίσκεψή του στην πόλη του Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με επιστολή της προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, η ε. Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, Δρ. Λυδία Ιωαννίδου – Μουζάκα εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά της για τις εξαιρετικές εκδηλώσεις υποδοχής του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου απόδοσης τιμών στον Παναγιώτατο, κατά την επίσημη επίσκεψή του στην πόλη του Αμαρουσίου.


Ειδικότερα, η κα Μουζάκα αναφέρει στην επιστολή της:


Αγαπητέ Δήμαρχε,
Αγαπητέ φίλε και συνάδελφε Γιώργο,


Σου αξίζουν θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια για τη σειρά των εξαιρετικών εορταστικών εκδηλώσεων που διοργάνωσες στο Δήμο Αμαρουσίου, προς τιμήν της Α.Θ. Παναγιότητας του Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.


Ως Κωνσταντινουπολίτισσα θέλω να ευχαριστήσω, τόσο εσένα προσωπικά, όσο και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, για την απόφασή σας να Τον τιμήσετε.


Η παρουσία Του μας δίνει την ευκαιρία για επανατροφοδότηση των αισθημάτων και προσδοκιών μας, ως επίσης και την υπενθύμιση ότι οι θεσμοί και οι αναγνωρισμένες ανθρώπινες αξίες δεν υπόκεινται σε κρίση.


Θα ήθελα ακόμα να σας εκφράσω τη μεγάλη συγκίνηση που ένιωσα στις εκδηλώσεις που διοργανώσατε και την ελπίδα μου ότι οι μειοψηφήσαντες Δημοτικοί Σύμβουλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο για την ανακήρυξη Του ως Επίτιμου Δημότη Αμαρουσίου, τώρα που Τον γνώρισαν από κοντά θα έχουν αλλάξει γνώμη…


Και καλό θα είναι να γνωρίζουν όλοι ότι είναι δύσκολο να φυλάς Θερμοπύλες…


Τέλος, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την προσωπική μου πρόσκληση που με τίμησε ιδιαίτερα.


Με εκτίμηση και συναδελφική αγάπη,


Δρ. Λυδία Ιωαννίδου – Μουζάκα
ε. Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών
Γυναικολόγος – Χειρουργός – Ειδ. Μαστολόγος

Μετάβαση στο περιεχόμενο