Στους ρυθμούς του mambo και της salsa χόρεψαν τα τμήματα χορού Αμαρουσίου & Κηφισιάς στο 1 ο Διαδημοτικό Latin Party

Print Friendly, PDF & Email

|download _.jpg file 171 KB|

Mε εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Ιουνίου το 1 ο Διαδημοτικό Latin Party που οργάνωσε η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με το Δήμο Κηφισιάς.


Η ανταπόκριση των δημοτών των όμορων Δήμων ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδης, αφού χόρεψαν όλοι μαζί στους ξέφρενους ρυθμούς της salsa , του mambo και του Μ erenge μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.|download _.jpg file 172 KB|

Στην εκδήλωση συμμετείχαν γνωστές σχολές χορού και αξιόλογοι χορευτές όχι μόνο από τους διοργανωτές Δήμους αλλά και από τον ευρύτερο χώρο των Βορείων και Νοτίων Προαστίων.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μια ιδιαίτερα θερμή βραδιά, όμως η θερμοκρασία ανέβηκε ακόμη περισσότερο στα ύψη μέσα από την παρουσίαση των εξαίρετων χορογραφιών των μαθητών των χορευτικών τμημάτων του Δήμου που επιμελήθηκαν οι υπεύθυνοι δάσκαλοι.|download _.jpg file 209 KB|

Όπως τόνισε η Υπεύθυνη των χορευτικών τμημάτων και μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού κα Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη : «Με τη διοργάνωση του 1 ου Διαδημοτικού Latin Party , εγκαινιάζουμε ένα πολύ όμορφο και δημιουργικό θεσμό στα καλλιτεχνικά χορευτικά δρώμενα της πόλης μας. Μέσα από την πιο πηγαία, γνήσια και αυθόρμητη μορφή έκφρασης που είναι ο χορός, και με τη διοργάνωση ανάλογων εκδηλώσεων, φιλοδοξούμε να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα, να συνεργαστούμε με τους όμορους Δήμους, να ψυχαγωγηθούμε ποιοτικά και να συσφίξουμε τις σχέσεις μας έτσι ώστε να μετατρέψουμε τις απρόσωπες πόλεις στις οποίες ζούμε σε μια φιλόξενη γειτονιά».

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, Νίκος Πέππας, η Αντιδήμαρχος Πολιτών Κηφισιάς και γνωστή δημοσιογράφος Νίνα Βλάχου, ο καταξιωμένος χορογράφος, Φώτης Μεταξόπουλος, η δασκάλα χορού Πηνελόπη Ματούρη, πολλοί εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και διαγωνισμός χορού και βραβεύτηκε το καλύτερο χορευτικό ζευγάρι της χρονιάς που χόρεψε στους ρυθμούς του mambo.


Ένα διήμερο ταξίδι στην Ύδρα κέρδισαν ως έπαθλο, η κα Μαίρη Τζωρτζάτου με παρτενέρ τον κο ʼκη Σαραντίδη.


Η βραδιά πλαισιώθηκε από τη γνωστή Κουβανέζικη ορχήστρα « Los Hermanos » οι οποίοι ξεσήκωσαν το πλήθος όχι μόνο με την εκπληκτική μουσική αλλά και με τους επαγγελματίες χορευτές που εντυπωσίασαν με τις εξαίσιες φιγούρες.


Η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, μέσων των φορέων της, φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει το 2 ο Διαδημοτικό Latin Party με την ευρύτερη συνεργασία όλων των όμορων Δήμων των Βορείων Προαστίων κατά το μήνα Σεπτέμβριο, όπου θα γίνει και η έναρξη της νέας περιόδου των εκπαιδευτικών μαθημάτων των χορευτικών τμημάτων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο