Στους κατοίκους της γειτονιάς του Νέου Τέρματος μίλησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης αναπτύσσει το έργο που έχει υλοποιηθεί στο Μαρούσι, αλλά και ειδικότερα στη γειτονιά του Νέου Τέρματος τα τελευταία τριάμιση χρόνια.
|download file .jpg 106Kb|


Το έργο που έχει υλοποιήσει η Δημοτική Αρχή τα τελευταία τριάμιση χρόνια, αλλά και αυτό που προγραμματίζεται για το Μαρούσι του μέλλοντος ανέπτυξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης προσκεκλημένος από κατοίκους της γειτονιάς του Νέου Τέρματος.


Στόχος μας υπογράμμισε ο κ. Δήμαρχος είναι το Μαρούσι του μέλλοντος να είναι μια πόλη πραγματικά φιλική και ανθρώπινη σύγχρονη και λειτουργική για τους κατοίκους και δημότες της.  


Πρώτη προτεραιότητα μας τόνισε ο κ. Πατούλης ήταν το νοικοκύρεμα του Δήμου και η αναβάθμιση των γειτονιών, από τις οποίες απουσίαζαν στοιχειώδη έργα υποδομής, καθώς είχαν εγκαταλειφθεί από τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου.


Όσον αφορά στη γειτονιά του Νέου Τέρματος μεταξύ των έργων που έχουν υλοποιηθεί είναι:
-Έργα οδοποιίας ( διανοίξεις και ασφαλτοστρώσεις δρόμων)
-Τοποθέτηση αγωγού ακαθάρτων στην οδό Αυτ. Ηρακλείου μέχρι Θεμιστοκλέους
– Αναβάθμιση της πλατείας Δωδεκανήσου. Παράλληλα παραδόθηκε στους νέους της περιοχής το γήπεδο 5Χ5 στο νότιο τμήμα της.
-Αντικατάσταση του παλαιού φωτισμού με λαμπτήρες χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης αλλά υψηλής απόδοσης.
-Ανακατασκευή της αυλής στο 9ο Δημοτικό Σχολείο.
-Προχωρά επίσης η ολοκλήρωση της άδειας χρήσης του κληροδοτήματος Χαϊμαντά, στο οποίο σχεδιάζεται η δημιουργία Βρεφονηπιακού Σταθμού.


Αξιοσημείωτο είναι ότι όλα τα έργα στις γειτονιές της πόλης δεν επιβαρύνουν ούτε ένα ευρώ τους πολίτες, καθώς στηρίζονται είτε σε δημοτικούς πόρους, είτε σε χρήματα που διεκδίκησε η Δημοτική Αρχή από την Κεντρική Εξουσία.   

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο