«Στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σκοινί κύριε Βλάχο», απαντά ο Δήμος Αμαρουσίου στις αιτιάσεις του δημοτικού συμβούλου

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή το ψευδέστατο περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Δημοτικού Συμβούλου Κ. Βλάχου, για δήθεν «προσλήψεις από το παράθυρο», η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου έχει να επισημάνει τα παρακάτω:


Πρώτον, σε καμία πρόσληψη από το παράθυρο δεν έχει προχωρήσει η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, όπως ψευδώς ισχυρίζεται ο κ. Βλάχος. Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι προσλήψεις δεν επιτρέπονται στο Δημόσιο τα τελευταία δύο χρόνια, κατ’ εφαρμογή του νόμου Ραγκούση και του μνημονίου που υπέγραψε η Κυβέρνηση Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου, της οποίας θερμός υποστηρικτής είναι ο κ. Βλάχος.


Δεύτερον, αυτό το οποίο κάνει η σημερινή Διοίκηση του Δήμου δεν είναι νέες προσλήψεις, αλλά μεταφορά εργαζομένων στο Δήμο από τις Δημοτικές Επιχειρήσεις (στην περίπτωση αυτή η ΔΕΑΔΑ) που εργάζονταν και τώρα κλείνουν, κατ’ εφαρμογή του Καλλικράτη. Τί έπρεπε δηλαδή να κάνουμε, να τους στείλουμε σπίτι τους και να προστεθούν στο σχεδόν 1.000.000 ανέργους που δημιούργησε η πολιτική της Κυβέρνησης του;


Τρίτον, η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζόμενων που μεταφέρονται, είχαν προσληφθεί στο Δήμο Αμαρουσίου από την προηγούμενη Διοίκηση, την περίοδο 2000-2006, κι όχι από τη σημερινή. Αυτό το γνωρίζει ο κ. Βλάχος, αλλά επιλεκτικά το ξεχνά. Αλλά ο σοφός λαός μας λέει «στου κρεμασμένου το σπίτι, δεν μιλάνε για σκοινί».


Τέταρτον, σε αντίθεση με τον κ. Βλάχο, που ξεχωρίζει τους εργαζόμενους με βάση την κομματική τους ταυτότητα σε «δικά μας παιδιά » και σε «ξένα παιδιά», η Διοίκηση Πατούλη αντιμετωπίζει όλους τους εργαζόμενους με ισονομία και αντικειμενικότητα. Αναγνωρίζει την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και κάνει το αυτονόητο, σύμφωνα με όσα προβλέπει η Νομοθεσία. Προσπαθεί να τους διασφαλίσει δουλειά και εισόδημα. Το ίδιο έπραξε και στο παρελθόν με τους εργαζόμενους που μεταφέρθηκαν στο Δήμο από τον Οργανισμό Εργασίας, χωρίς να εξετάσει και τότε ούτε πότε προσλήφθηκαν, ούτε τι κόμμα ψήφιζαν. Μοναδικό της κριτήριο ήταν η εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, προς όφελος των πολιτών.


Πέμπτον, είναι πασιφανές ότι ο κ. Βλάχος, έχει επιλέξει το ρόλο του κομματικού τοποτηρητή του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Αμαρουσίου, στα πλαίσια των ανακατατάξεων που έγιναν στη δημοτική του παράταξη. Και εμπλέκει τους εργαζόμενους στα δικά του μικροκομματικά παιχνίδια. Αν συνεχίσει αυτή την αδιέξοδη και ανεύθυνη τακτική , την απάντηση θα την λάβει από τους πολίτες του Αμαρουσίου, όπως την έλαβε αυτός και η δημοτική του ομάδα και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.


Συνεχίστε έτσι κ. Βλάχο και η επόμενη εκλογική σας συντριβή είναι κοντά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο