Στον ρυθμό της Αποκριάς γιόρτασε μαζί με τα μέλη του Κ.Α.Π.Η ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Σε αποκριάτικους ρυθμούς διασκέδασαν τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου μαζί με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, τα μέλη της Διοίκησης του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) στην εορταστική εκδήλωση που διοργανώθηκε με αφορμή τον εορτασμό της Αποκριάς.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου χαιρετίζοντας τους παριστάμενους, ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» σε όλους με τη ευκαιρία των γιορτών της Αποκριάς, και τους μετέφερε την αγάπη και την υποστήριξή του «Είμαστε κοντά σας. Θέλουμε να σας βλέπουμε γερούς και ευτυχισμένους και πάντα ακμαίους, να χαίρεστε την κάθε στιγμή της ζωής». Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το προσωπικό των Κ.Α.Π.Η που παρά τις δύσκολες εποχές και τις ελλείψεις ανταποκρίνεται με υπερβάλλοντα ζήλο στα καθήκοντά του.

Στη βραδιά όπου «ξεχείλισε» το κέφι, ως μια μεγάλη παρέα οι θαμώνες απόλαυσαν τη μουσική, τα εδέσματα και επιδόθηκαν φανατικά στον χορό.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός, η Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Λέκκα, η Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κατερίνα Ιωάννου, οι Αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης, και Κώστας Ρώτας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Πέτρος Κόνιαρης και Στέφανος Τσιπουράκης.

 

Σχετικά αρχείαΣτον ρυθμό της Αποκριάς γιόρτασε μαζί με τα μέλη του Κ.Α.Π.Η ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης_1


Στον ρυθμό της Αποκριάς γιόρτασε μαζί με τα μέλη του Κ.Α.Π.Η ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης_2


Στον ρυθμό της Αποκριάς γιόρτασε μαζί με τα μέλη του Κ.Α.Π.Η ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης_3


Στον ρυθμό της Αποκριάς γιόρτασε μαζί με τα μέλη του Κ.Α.Π.Η ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης_4


Στον ρυθμό της Αποκριάς γιόρτασε μαζί με τα μέλη του Κ.Α.Π.Η ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης_5

Μετάβαση στο περιεχόμενο