Στον πανηγυρικό εορτασμό της μνήμης του Κοσμά του Αιτωλού παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΠλήθος πιστών ακολουθεί τη λιτάνευση της εικόνας του Ιερομάρτυρος Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, ανήμερα της εορτής στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Μαρούσι.
|download file .jpg 123 KB||download file .jpg 128 KB||download file .jpg 123 KB|
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, συνοδευόμενος από μέλη της Διοίκησης ακολούθησε τη λιτάνευση της Ιερής εικόνας του Κοσμά του Αιτωλού.


Τη μνήμη του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού τίμησε με λαμπρότητα και εφέτος το Μαρούσι παρουσία πλήθος πιστών, στον ομώνυμο Ιερό Ναό που βρίσκεται στην περιοχή των Εργατικών Πολυκατοικιών.         


Τη λιτάνευση της εικόνας του Ιερομάρτυρος Αγίου, ανήμερα της εορτής, ακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Δημήτρη Καρλαύτη, Ρένα Χαλιώτη και τους Δημοτικούς Συμβούλους Κ. Αντωνόπουλο,  Σπ. Σταθούλη, Δ. Καμπούκο, Αθ. Βελή, Αντ. Παρτσινέβελο, Ευαγ. Κάββαλο, Επ.Γαρδέλη, Γ.Ιατρίδη και Γ.Ζήκο. Επίσης παραβρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Ηλ.Γιαννακάκος, Στ.Ραγκούσης και Κ.Βλάχος.


Το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο, εκπροσώπησε ο Αρχιμανδρίτης πατέρας Νικάνορας, Ιεροκήρυκας της Μητρόπολης. Της πομπής προπορευόταν η Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου παιανίζοντας εκκλησιαστικούς ύμνους.       


Στη συνέχεια, στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που είχε οργανώσει ο Ιερός Κλήρος της εκκλησίας, ο κ. Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τους παρευρισκόμενους και να συνομιλήσει  μαζί τους για ζητήματα που αφορούν την πόλη. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο