Στον καθαρισμό της νησίδας επί της Λεωφ. Κηφισίας από τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Β. Κόκκαλη, και τους εργαζομένους στα συνεργεία καθαριότητας στο σημείο του καθαρισμού.Mηχανήματα και εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου επί τω έργω.


Καθαρισμό στο τμήμα της νησίδας επί της Λεωφ. Κηφισίας από την οδό Βασ. Σοφίας μέχρι την οδό Αγίου Κωνσταντίνου πραγματοποίησαν το Τμήμα Πρασίνου και το Τμήμα Καθαρισμού του Δήμου Αμαρουσίου παρόντος του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη.


Με τη ευκαιρία του καθαρισμού, ο Δήμαρχος επισκέφτηκε τα συνεργεία του Δήμου, συνομίλησε με τους εργαζομένους, και αναφερόμενος στη δράση του καθαρισμού δήλωσε: «καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να διατηρούμε την πόλη μας καθαρή και ευπρεπή ανεξάρτητα από το εάν εμπίπτει στις αρμοδιότητες μας ή όχι. Θέλουμε οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης μας, οι περαστικοί να χαίρονται ένα καθαρό και όμορφο περιβάλλον».


Σημειώνεται ότι ο καθαρισμός και συντήρηση της Λεωφόρου Κηφισίας εμπίπτει στις αρμοδιότητες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.


Ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει τον καθαρισμό και στο υπόλοιπο τμήμα της νησίδας που εμπίπτει εντός των διοικητικών του ορίων.


Τον καθαρισμό πραγματοποίησαν εργαζόμενοι των εξωτερικών συνεργείων του Δήμου υπό την καθοδήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Βασίλη Κόκκαλη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο