Στον ετήσιο χορό της Αθλητικής Ομάδας Μπάσκετ «Τρίτων της Αθήνας» παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Ο Ιστορικός Τρίτωνας Αθηνών ξεκίνησε και πάλι μια εντυπωσιακή πορεία και είμαστε όλοι παρόντες για να τον χειροκροτήσουμε ξανά στην θέση που του αξίζει»

 

Στον ετήσιο χορό της Αθλητικής Ομάδας Μπάσκετ «Τρίτων της Αθήνας» παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Στην κατάμεστη αίθουσα ο κ. Πατούλης συνομίλησε με οπαδούς και φίλους της ομάδας και συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για την εξαιρετική δουλειά που επιτελεί.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου στον χαιρετισμό του τόνισε ότι «ο Ιστορικός Τρίτωνας Αθηνών ξεκίνησε και πάλι μια εντυπωσιακή πορεία και είμαστε όλοι παρόντες για να τον χειροκροτήσουμε ξανά στην θέση που του αξίζει.

Εύχομαι πολλές και σημαντικές νίκες και το νέο του δυναμικό ξεκίνημα να φέρει ακόμα περισσότερους νέους στο σύλλογο ο οποίος έχει ταυτίσει το όνομα του με ανεκτίμητη προσφορά στην κοινωνία και στα νέα παιδιά», κατέληξε ο κ. Πατούλης.
 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου καθώς επίσης ο επιχειρηματίας κ. Μιχάλης Καραγιάννης, και ο Δικηγόρος κ. Γιώργος Κούης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο