Στον εορτασμό του Ι.Ν. της Αγίας Μαρίνας στο κτήμα που στεγάζει το «Χαμόγελο του Παιδιού» συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΗ Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ρ. Χαλιώτη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κ. Αντωνόπουλος, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη παρακολούθησαν τον πανηγυρικό εσπερινό με αρτοκλασία στον Ι.Ν. της Αγίας Μαρίνας.
download file .jpg 109 Kb|


Η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρ. Χαλιώτη με την Πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών Αμαρουσίου «η Αγία Μαρίνα» κ. Σοφού και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.
|download file .jpg 134 Kb|Στον εορτασμό της Αγίας Μαρίνας, στο ομώνυμο παρεκκλήσι του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών Αμαρουσίου «η Αγία Μαρίνα» στο κτήμα όπου στεγάζεται το «Χαμόγελο του Παιδιού» συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου.


Την παραμονή της εορτής, τον πανηγυρικό εσπερινό και την αρτοκλασία που τελέστηκε στο προαύλιο του Ιερού Ναού, παρακολούθησε εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ρένα Χαλιώτη, και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Αντωνόπουλος.


Η κ. Χαλιώτη ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» στην Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Σοφού και τα μέλη του Δ.Σ, καθώς και κάθε επιτυχία στο αξιέπαινο φιλανθρωπικό έργο τους.


Σημειώνεται ότι ο Σύλλογος έχει παραχωρήσει στο κτήμα, χώρο για τις ανάγκες στέγασης του Χαμόγελου του Παιδιού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο