Στον εορτασμό του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΤη λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και της Ιεράς Εικόνας του Αγίου  Παντελεήμονος Πεύκης, συνοδεύουν ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Δημήτρης  Φωκιανός, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης μετά της συζύγου του Μαρίνας Σταυράκη και του γιου τους Αλέξανδρου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και πλήθος πιστών.
|download file .jpg 102 Kb||download file .jpg 109 Kb|


Στον πανηγυρικό εορτασμό του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης,  παρουσία της Δημοτικής Αρχής της πόλης συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011.   


Τη λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος, μετά τον πανηγυρικό εσπερινό ανήμερα της εορτής, συνόδευσαν ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ.  Δημήτριος Φωκιανός και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης μετά της συζύγου του κας Μαρίνας Σταυράκη και του γιου τους Αλέξανδρου, καθώς και πλήθος πιστών.


Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο, εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ναζιανζού, Θεοδώριτος, ενώ παρέστη σύσσωμος ο Ιερός Κλήρος της πόλης.


Της πομπής προπορευόταν η Φιλαρμονική του Πυροσβεστικού Σώματος, παιανίζοντας το απολυτίκιο του Αγίου και άλλους θρησκευτικούς ύμνους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο