Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών Κ. Μανιάτη και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στον εορτασμό του Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου στο Σωρό.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αιδεσιμολογιώτατο Αρχιμανδρίτη πατέρας Νικάνωρ και τον Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών Κ. Μανιάτη παρακάθονται στο γεύμα που παρέθεσαν οι ιερείς για την εορτή του Αγίου Ελευθερίου. Διακρίνεται επίσης το τιμητικό στρατιωτικό άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας που απέδωσε τιμές στην Ιερή Εικόνα κατά τη λιτάνευσή της στους πέριξ του ναού οδούς.
Παρουσία πλήθους πιστών εορτάστηκε με θρησκευτική κατάνυξη και λαμπρότητα η μνήμη του ιερομάρτυρος Αγίου Ελευθερίου στο Μαρούσι, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην γειτονιά του Σωρού, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου.
Στη μεθεόρτιο εσπερινό και στη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας, όπου χοροστάτησε ο Αιδεσιμολογιώτατος Αρχιμανδρίτης πατέρας Νικάνωρ,ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης.
Παρέστησαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών κος Κώστας Μανιάτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Νώντας Γαρδέλης, οι Αντιδημάρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Νικόλας Αλεπούς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Καρλαύτης, Δημήτρης Σμυρνής, Γεώργιος Ζήκος και Κώστας Αντωνόπουλος.
Στη διάρκεια της λιτάνευσης της Ιερής Εικόνας στους πέριξ του ναού οδούς, τιμητικό στρατιωτικό άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας απέδωσε τις δέουσες τιμές. Την εικόνα του Αγίου Ελευθερίου συνόδευσαν επίσης μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης». Ακολούθως οι ιερείς της ενορίας του Αγίου Ελευθερίου παρέθεσαν γεύμα στους συμμετέχοντες στον εορτασμό του Ιερού Ναού.