Στον εορτασμό του Ιερού Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου Παναγίας Νερατζιώτισσας συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στις λατρευτικές εκδηλώσεις του Ιερού Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου Παναγίας της Νερατζιώτισσας, ανήμερα της εορτής της Γένεσης της Υπεραγίας Θεοτόκου, συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης μαζί με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος πιστών.     

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου πραγματοποιήθηκε ο πανηγυρικός εσπερινός και η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας της Νερατζιώτισσας, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αμαρουσίου.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Αθανάσιος Βελής.     

 

Σχετικά αρχείαΣτον εορτασμό του Ιερού Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου Παναγίας Νερατζιώτισσας συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης (1)


Στον εορτασμό του Ιερού Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου Παναγίας Νερατζιώτισσας συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης (2)


Στον εορτασμό του Ιερού Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου Παναγίας Νερατζιώτισσας συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης (3)


Στον εορτασμό του Ιερού Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου Παναγίας Νερατζιώτισσας συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης (4)

Μετάβαση στο περιεχόμενο