Στον εορτασμό του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας για τον εορτασμό του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, εύχεται «Χρόνια Πολλά» στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αβύδων κ. Κύριλλο για την ονομαστική εορτή του.
|download file .jpg 189KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσσει θερμό χαιρετισμό με τους παρευρισκόμενους στον εορτασμό του Αγίου Αθανασίου, πολιούχου του Πολυδρόσου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 166KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αβύδων κ. Κύριλλο, τον προϊστάμενο του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου Πατέρα Λάμπρο Ανδρεάκη(δεξιά) και τον Αρχιμανδρίτη Πατέρα Πορφύριο Παπαρούμπα στο Αρχονταρίκι του Ι.Ν., όπου προσεφέρθησαν παραδοσιακά κεράσματα.
|download file .jpg 193KB|


Στην πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία του πολιούχου του Πολυδρόσου  Αγίου Αθανασίου, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012.


Το Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμο, εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αβύδων κ. Κύριλλος, ο οποίος είναι βοηθός του Οικουμενικού Πατριάρχου και Καθηγητής Δογματικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.


Παρέστησαν επίσης ιερείς από τις όμορες ενορίες του Πολυδρόσου, αντιπροσωπείες μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου από τα σχολεία της ενορίας και πλήθος πιστών.


Μετά το πέρας Θείας Λειτουργίας, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τον Επίσκοπο και τον προϊστάμενο του Ι.Ν. Πατέρα Λάμπρο Ανδρεάκη για την άριστη οργάνωση του εορτασμού του Αγίου Αθανασίου.
Στον εορτάζοντα Επίσκοπο κ. Κύριλλο προσεφέρθη από τον Πατέρα Λάμπρο μία Αγιορείτικη εικόνα του Αγίου Κυρίλλου.


Οι ιερείς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Αγίου Αθανασίου προσέφεραν στους παρευρισκόμενους στο Aρχονταρίκι του Ι.Ν. παραδοσιακά κεράσματα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο