Στον εορτασμό της Πολιούχου Άρτας Αγίας Θεοδώρας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στον εορτασμό της Πολιούχου και Προστάτιδας της πόλης Άρτας Αγίας Θεοδώρας και στη λιτάνευση της Ιερής της Εικόνας στους δρόμους της πόλης, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη.

Η τελετή περιφοράς της Ιερής Εικόνας πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα παρουσία πολυπληθούς εκπροσώπησης του Κλήρου από την Άρτα και άλλες Μητροπόλεις, εκπροσώπων από το Κοινοβούλιο, από την Περιφέρεια και από Δήμους της Ηπείρου, του Στρατού, τοπικών Αρχών, συλλόγων, φορέων της πόλης, ιεροψαλτών, μαθητών αλλά και πλήθους πιστών.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε κ. Πατούλης, με την ευκαιρία της παρουσίας του στις εορταστικές εκδηλώσεις, δέχθηκε τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Άρτης κ. Ιγνάτιου, συνομίλησε με τους εκπροσώπους της πόλης και αντάλλαξε ευχές με τους παριστάμενους κατοίκους.

Παρόντες στη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Αγίας Θεοδώρας ήταν, επίσης, ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, ο Μητροπολίτης Έβρου Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός, ο Βουλευτής Άρτας Βασίλης Τσίρκας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, Δήμαρχοι του Νομού Άρτας, εκπρόσωποι των δημοτικών τους συμβουλίων κ.α.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τον εορτασμό της Πολιούχου Άρτας Αγίας Θεοδώρας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης.


Στιγμιότυπο 2 από τον εορτασμό της Πολιούχου Άρτας Αγίας Θεοδώρας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο