Στον εορτασμό της Παναγίας των Βλαχερνών παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το Δημοτικό Σύμβουλο Κ. Αντωνόπουλο και ενορίτες κατά την περιφορά της Ιερής Εικόνας της Παναγίας των Βλαχερνών.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον πρωτοπρεσβύτερο π. Νικόλαο του Ι.Ν. Αγ. Ελευθερίου, τον πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωάννη Αρχιερατικό Προϊστάμενο Νέας Πεντέλης και τον πρεσβύτερο π. Παναγιώτη του Ι.Ν. Αγ. Ιωάννη Προδρόμου Μαραθώνος και πλήθος πιστών συνοδεύουν στην περιφορά της την Ιερά Εικόνα της Παναγίας των Βλαχερνών.


Στον εορτασμό της Παναγίας των Βλαχερνών στον ομώνυμο Ιερό Ναό στον Παράδεισο Αμαρουσίου συμμετείχε μαζί με πλήθος πιστών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013.


Ο κος Πατούλης παρακολούθησε τον μεθεόρτιο εσπερινό, πλαισιωμένος από τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Κώστα Αντωνόπουλο και Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και ακολούθως μαζί με τους ενορίτες συνόδευσε την Ιερή Εικόνα της Παναγίας στην περιφορά της στις οδούς, πέριξ του Ιερού Ναού.


Τον εορτασμό της Παναγίας των Βλαχερνών τίμησαν ο πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος του Ι.Ν. Αγ. Ελευθερίου, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Αρχιερατικός Προϊστάμενος Νέας Πεντέλης, ο πρεσβύτερος π. Παναγιώτης του Ι.Ν. Αγ. Ιωάννη Προδρόμου Μαραθώνος, που συμμετείχαν με τον πρωτοπρεσβύτερο, προϊστάμενο του Ι.Ν. της Παναγίας των Βλαχερνών π. Χρήστο και τον πατέρα Βασίλειο στην λιτάνευση της εικόνας.


Την περιφορά της Ιερής Εικόνας διάνθισε με επίκαιρα εορταστικά τροπάρια η Ενοριακή Φιλαρμονική Νέων του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Παναγίας Βλαχερνών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο