Στον αγώνα υπερπήδησης εμποδίων στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Στιγμιότυπο από τη διεξαγωγή του αγώνα.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Γεν. Γραμματέα του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Γ. Σπηλιωτόπουλο, και τον συνεργάτη του Ομίλου Κ. Μπερλή.

Τον αγώνα υπερπήδησης εμποδίων για το πρωτάθλημα ιππασίας για το 2014 με τη συμμετοχή αθλητών από όλους τους ιππικούς ομίλους, που διεξήχθη στο πλαίσιο του αγωνιστικού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Στη διάρκεια του αγώνα που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των αθλητών για την πρόκρισή τους στον τελικό αγώνα του πρωταθλήματος.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του ο κ. Πατούλης, διατύπωσε προς τον εκπρόσωπο του Ομίλου, Γενικό Γραμματέα του ΔΣ Γιώργο Σπηλιωτόπουλο, τη σταθερή υποστήριξη του Δήμου προς κάθε αθλητική δραστηριότητα που λαμβάνει χώρα στην πόλη, και ειδικότερα όσον αφορά στην ιππασία, επαίνεσε τον Όμιλο που μέσα από τη δραστηριοποίησή του κρατά ψηλά τον «πήχη» του αθλήματος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο