Στον αγιασμό του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου για την έναρξη της νέας προσκοπικής περιόδου παρέστησαν εκπρόσωποι του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στην τελετή του αγιασμού του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου με την οποία εγκαινιάστηκε η νέα προσκοπική χρονιά, στην εστία τους Κυπρίων Αγωνιστών και Παπακωνταντίνου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου Αμαρουσίου, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015.  

Τις ευχές και τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη  στον Αρχηγό κ. Αλέξανδρο Μπόττα, στους βαθμοφόρους και τα μέλη του Συστήματος μετέφερε η Αντιδήμαρχος κα Ρένα Χαλιώτη, η οποία  τους επιβράβευσε για τη σημαντική εθελοντική προσφορά τους στην τοπική κοινωνία με την ανάληψη πρωτοβουλιών και  τη συμμετοχή τους σε κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις, ενώ επανέλαβε την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής στην ενδυνάμωση του έργου τους.     

Χαιρετισμό επίσης στους γονείς και τους φίλους του προσκοπισμού απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Σταθούλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Σμυρνής.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν  τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης, που απαρτίζουν οι γονείς και οι φίλοι του Συστήματος, συνδράμοντας έμπρακτα το έργο των προσκόπων. 

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1


Στιγμιότυπο 2

Μετάβαση στο περιεχόμενο