Στον αγιασμό του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου για την έναρξη της νέας χρονιάς παρέστη ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τους Αντιδημάρχους Οικονομικών Σπύρο Σταθούλη, και Πολεοδομίας, Τεχνικών Έργων και Πολιτισμού Νικόλαο Πέππα, στην τελετή αγιασμού για την έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου.
|download file .jpg 145KB|Τα παιδιά του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου ενώ τηρούν τα τυπικά λήξης της εκδήλωσης με εναγκαλισμό και υποστολή της σημαίας.
|download file .jpg 160KB|


Στην καθιερωμένη τελετή αγιασμού για την έναρξη της νέας χρονιάς προσκοπισμού του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης.


Με την ευκαιρία της εκδήλωσης ο Γιώργος Πατούλης, ευχήθηκε στους προσκόπους καλή και δημιουργική χρονιά, ευχαριστώντας τους παράλληλα που στηρίζουν με την εθελοντική  συμμετοχή τους τις δράσεις του Δήμου. Δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι η Δημοτική Αρχή όπως και στο παρελθόν, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους σε ό,τι χρειαστούν.


Παρόντες στην εκδήλωση, από την πλευρά του Δήμου ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Τεχνικών Έργων και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας.
 

Μετάβαση στο περιεχόμενο