Στο συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ. ως φιλοξενών Δήμαρχος , ο Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό από το βήμα του συνεδρίου της ΔΗ.ΣΥ. που διεξήχθη στις Ολυμπιακές Αθλητικές Εγκαταστάσεις στο Μαρούσι.
|download file .jpg 53 Kb|


Στην πόλη του Αμαρουσίου, και συγκεκριμένα στις Ολυμπιακές Αθλητικές Εγκαταστάσεις που βρίσκονται στα όρια του Δήμου μας, διοργανώθηκε μια ακόμη σημαντική πολιτική εκδήλωση, το ιδρυτικό συνέδριο της ΔΗΣΥ.

Στο Συνέδριο αυτό παραβρέθηκε ως φιλοξενών Δήμαρχος κι ανάμεσα στους εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων της χώρας μας, κι ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, αποδεχόμενος  την πρόσκληση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου.

Ο Γιώργος Πατούλης στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, καλωσόρισε αρχικά στο Μαρούσι και τη φιλόξενη πόλη μας τους συνέδρους και τους εκπροσώπους των κομμάτων που παραβρίσκονταν , ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι «παρά τα προβλήματα, παρά τις πρωτοφανείς δυσκολίες που βιώνει η χώρα, ανεξάρτητα αν σε πολλά διαφωνούμε, αν έχουμε διαφορετική κομματική ταυτότητα , πρέπει όλοι να σκεφτόμαστε ότι αυτό που μας ενώνει με την ίδια αγωνία είναι η Ελλάδα.»

Ενώ συμπλήρωσε ότι « στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα δεν ωφελούν οι ανούσιες θεωρητικές ή ιδεολογικές αναζητήσεις, χρειάζονται πρακτικές λύσεις. Η χώρα χρειάζεται επανεκκίνηση, που θα της δώσει ελπίδα και μια νέα αυτοπεποίθηση. Ελπίδα και αυτοπεποίθηση για μια νέα προοπτική,  για την Ελλάδα και τους Έλληνες.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο