Στο πρώτο Latin Party της νέας χρονιάς συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 95KB||download file .jpg 109KB|
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στο πρώτο Latin Party της νέας χρονιάς με τη συμμετοχή των ερασιτεχνικών τμημάτων ευρωπαϊκών χορών. Δίπλα του η σύζυγος του κα. Μαρίνα Σταυράκη και ο Αντιδήμαρχος για θέματα Πολιτισμού Ν. Πέππας.


Με τη συμμετοχή των μαθητών από τα ερασιτεχνικά τμήματα ευρωπαϊκών χορών του Τομέα Πολιτισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου και πλήθους φίλων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο Latin Party για το διάστημα 2011 – 2012.


Την έναρξη της νέας περιόδου για τα ερασιτεχνικά τμήματα του Τομέα Πολιτισμού χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος παραβρέθηκε στην εξαιρετική αυτή βραδιά με τη σύζυγο του κα. Μαρίνα Σταυράκη.
Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε σε μαθητές και δασκάλους καλή και δημιουργική νέα χρονιά, επισημαίνοντας την προσπάθεια που καταβλήθηκε, ώστε ο Δήμος Αμαρουσίου παρά τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες, να συνεχίσει να προσφέρει πολλές και ποιοτικές επιλογές για τους κατοίκους και δημότες της πόλης, κάνοντας τον πολιτισμό μέρος της καθημερινότητάς μας.


Την εκδήλωση διάνθισαν με ένα υπέροχο happening οι μαθήτριες του τμήματος ευρωπαϊκών χορών με δασκάλα την κα. Ξένια Λιούτα.
Στο Latin Party συμμετείχαν επίσης τα τμήματα ευρωπαϊκών χορών της Έφη Κεραμάρη, Στέλλα Αυλωνίτη, Νικόλ Καμζελά και του Τάσο Κατσάρα.
 

Μετάβαση στο περιεχόμενο