Στο πασχαλινό bazaar του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία Δήμου Αμαρουσίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα στο προσωπικό του Κ.Δ.ΑΠ – ΜΕΑ στο πασχαλινό bazaar στην πλατεία Η.Σ.Α.Π. Μαζί του ο Αντιδήμαρχος Ν. Πέππας, ο πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ν. Κάββαλος, ο δημοτικός σύμβουλος Στ. Τσιπουράκος, ο συνεργάτης της Διοίκησης Μ. Μπάρλας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Γ. Νικολαράκος.


Το bazaar με πασχαλινές δημιουργίες, λαμπάδες, κεριά, εορταστικές χειροτεχνίες και κατασκευές που φιλοτέχνησαν τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (Κ.Δ.ΑΠ – ΜΕΑ) του Δήμου Αμαρουσίου, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του ο κ. Πατούλης, συνεχάρη το προσωπικό του κέντρου για την εορταστική πρωτοβουλία που ανέλαβε αλλά πολύ περισσότερο τα παιδιά για τις όμορφες κατασκευές τους.


Το bazaar κέρδισε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων περαστικών, πολλοί από τους οποίους επέλεξαν να δωρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα κάποιο από τα δεκάδες προς πώληση χειροποίητα πασχαλινά αντικείμενα των παιδιών ενισχύοντας και ενθαρρύνοντας τις προσπάθειές τους.


Κοντά στο προσωπικό του Κέντρου που βρίσκονταν στην πλατεία Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου όπου πραγματοποιήθηκε το διήμερο bazaar, εκτός από τον Δήμαρχο, βρέθηκαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Πέππας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Νίκος Κάββαλος, ο δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Τσιπουράκος, ο συνεργάτης της Διοίκησης Μιχάλης Μπάρλας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Γιάννης Νικολαράκος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο