Στο μνημόσυνο του Συλλόγου Αθμονέων για τους πεσόντες αγωνιστές του 1821, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από τη μνημόσυνη ακολουθία για τους πεσόντες αγωνιστές του 1821, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα στην πρόεδρο του Συλλόγου Ανθμονέων Μαρούλα Χατζηδημητράκη, και τον πρώην Δήμαρχο Αμαρουσίου Χρήστο Βλάχο.
|download file .jpg 121Kb|


Στο ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων κατά την επανάσταση του 1821, που διοργανώνει ο Σύλλογος Αθμονέων στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παραβρέθηκε και φέτος ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, τιμώντας τη μνήμη αυτών που αγωνίστηκαν για την απελευθέρωση του τόπου από τον τουρκικό ζυγό.

Κατά το εθιμοτυπικό, τον πανηγυρικό λόγο εκφώνησε φέτος ο Μελέτης Μπασδέκης, ενώ ποίημα, ειδικά γραμμένο για την περίσταση, απήγγειλε ο Μαρουσιώτης λαογράφος κ. Μασούρης. Στη συνέχεια αναγνώστηκαν τα ονόματα όλων των πεσόντων και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Εκτός από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρώην Δήμαρχος Αμαρουσίου Χρήστος Βλάχος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σταθούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικόλαος Αλεπούς και Αθανάσιος Βλαχοπιώτης, Δημήτρης Σμυρνής, Κατερίνα Αναστασιάδου, Κώστας Βλάχος, η πρόεδρος του Συλλόγου Αθμονέων Μαρούλα Χατζηδημητράκη, μέλη του συλλόγου όπως και άλλοι επώνυμοι Μαρουσιώτες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο