Στο λαϊκό ανοιξιάτικο γλέντι του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Ελευθέριος» γιόρτασε την Πρωτομαγιά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, μαζί με τους κατοίκους της γειτονιάς του Σωρού

Print Friendly, PDF & EmailΠλήθος κόσμου συμμετείχε στο πρωτομαγιάτικο γλέντι που στήθηκε στη γειτονιά του Σωρού Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγό του Μ. Σταυράκη Πατούλη, μαζί με άλλους κατοίκους δίνουν το χορευτικό «παρών».Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Δ. Σμυρνή, τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σωρού Λάκκας Κότου «ʼγιος Ελευθέριος» Αθ. Νησιώτη, και μέλη του συλλόγου.


Στο όμορφο ανοιξιάτικο γλέντι που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σωρού Λάκκα Κότου «ʼγιος Ελευθέριος» συντροφιά με μέλη, φίλους του Συλλόγου, κατοίκους της γειτονιάς του Σωρού αλλά και ευρύτερα του Αμαρουσίου γιόρτασε την Πρωτομαγιά ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.


Με την ευκαιρία της συμμετοχής του στη γιορτή που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, δημοτικών συμβούλων και υποψηφίων, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, συνομίλησε με τους κατοίκους και αντάλλαξε πρωτομαγιάτικες ευχές και «Χρόνια Πολλά». Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, δεν παρέλειψε να συγχαρεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για την πρωτοβουλία να διοργανώσει αυτή την πολύ όμορφη γιορτή διατυπώνοντας για άλλη μια φορά ότι θα η Διοίκηση του Δήμου θα βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της γειτονιάς του Σωρού και των κατοίκων της.


Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ζεκάκου εορταστική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι τραγουδιστές Στέλλα Κονιτοπούλου, Κέλλυ Κουνάκη, ʼγγελος Χρονάς, και Ζωή Παπαδοπούλου, που ξεσήκωσαν τους παρευρισκομένους με το μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασαν.


Τη μουσική επιμέλεια και οργάνωση της εκδήλωσης είχε η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου Φωτεινή Κοσκόρου Παλαμίδη.


Παρόντες στην εκδήλωση, ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, Δημήτρης Καμπούκος, Νίκος Πέππας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα, Δημήτρης Καρλαύτης, Μιχάλης Αγγέλου, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Βαγγέλης Κάββαλος, Γιώργος Ζήκος, Κατερίνα Ιωάννου, Κώστας Βλάχος, Παναγιώτης Σαγρής, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σωρού Λάκκα Κότου «ʼγιος Ελευθέριος» Αθ. Νησιώτης, μέλη του Δ.Σ καθώς, επίσης, μέλη και φίλοι του Συλλόγου.              


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο