Στο καλοκαιρινό Latin party που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Νικόλαο Πέππα, ανάμεσα σε χορευτές, την υπεύθυνη των τμημάτων χορού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Έφη Κεραμάρη, και τη διεθνή κριτή Φιλιώ Καρατζά (Rose Karra).

Οι συμμετέχοντες στα τμήματα χορού του ΚΤΠ, καθηγητές και μαθητές, επιδίδονται σε εντυπωσιακές χορευτικές επιδείξεις. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, και η διεθνής κριτής Φιλιώ Καρατζά (Rose Karra), ενώ βραβεύουν χορεύτρια που διακρίθηκε στο Athens Dance Sport Open Festival.Η Μαρίνα Πατούλη, ενώ βραβεύει έναν από τους διακριθέντες χορευτές του Athens Dance Sport Open Festival.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Νικόλαο Πέππα.


Με τη συμμετοχή πλήθους χορευτών και τιμητικές απονομές, πραγματοποιήθηκε το καλοκαιρινό Latin party που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του φετινού κύκλου των πολιτιστικών προγραμμάτων.


Στη βραδιά παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, συνεχάρη τους συμμετέχοντες στα προγράμματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού για τις χορευτικές τους ικανότητες, και τους ευχαρίστησε που σταθερά δίνουν το «παρών» στις εκδηλώσεις της πόλης. Παράλληλα, συνεχάρη τους δασκάλους των χορευτικών τμημάτων του ΚΤΠ για τη συστηματική τους δουλειά και τις επιτυχίες των χορευτών τους.


Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν 12 χορευτές και χορεύτριες του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου με καθηγητή τον Πάνο Κορμά, που κατέλαβαν χρυσές και αργυρές θέσεις στο διαγωνισμό Athens Dance Sport Open Festival που διοργάνωσε η διεθνής κριτής Φιλιώ Καρατζά (Rose Karra).


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, η υπεύθυνη των τμημάτων χορού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Έφη Κεραμάρη, καθηγητές του Κέντρου καθώς και φίλοι του χορού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο