Στο φιλανθρωπικό χορό του συλλόγου «Μέριμνα Γήρατος» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, και την πρόεδρο του συλλόγου «Μέριμνα Γήρατος» Ελένη Φιλιππάτου. Ανάμεσά τους, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Σταθούλης, και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλληλεγγύης και Πρόληψης Γιάννης Πουλόπουλος.
|download file .jpg 114 Kb|


Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του τον ετήσιο χορό του φιλανθρωπικού συλλόγου «Μέριμνα Γήρατος».
|download file .jpg 136 Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα σε φίλους παρευρισκομένους στην εκδήλωση του συλλόγου «Μέριμνα Γήρατος».
|download file .jpg 123 Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα και την πρόεδρο του συλλόγου «Μέριμνα Γήρατος».
|download file .jpg 163 Kb|


Στον ετήσιο χορό που διοργάνωσε ο σύλλογος «Μέριμνα Γήρατος» για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου, παρευρέθη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μαζί με συνεργάτες του στη Διοίκηση του Δήμου και πλήθος φίλων του συλλόγου.

Στο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκομένους ο κ. Πατούλης, μίλησε με επαινετικά σχόλια για το έργο του συλλόγου «Μέριμνα Γήρατος» και συνεχάρη την πρόεδρό του Ελένη Φιλιππάτου, που σταθερά εδώ και τέσσερις δεκαετίες βρίσκεται στο πλευρό συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

«Ο Δήμος Αμαρουσίου όπως πράττει όλα αυτά τα χρόνια, άλλωστε, θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες συλλόγων με σπουδαία φιλανθρωπική δράση αλλά και να τιμά τους ανθρώπους εκείνους χάρη στους οποίους δεν χάνεται η ανθρωπιά από την κοινωνία μας» ανέφερε ο κ. Πατούλης.

Κατά την πολυετή του δραστηριότητα, ο σύλλογος «Μέριμνα Γήρατος» έχει αναλάβει σειρά φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών ανάμεσα στις οποίες είναι και η σταθερή ενίσχυση σε μηνιαία βάση αδύναμων οικονομικά οικογενειών του Αμαρουσίου.

Παρόντες στον ετήσιο χορό του συλλόγου «Μέριμνα Γήρατος» ήταν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Δημοτικής Αστυνομίας Αμαρουσίου Σπύρος Σταθούλης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλληλεγγύης και Πρόληψης Δήμου Αμαρουσίου Γιάννης Πουλόπουλος, η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ρένα Χαλιώτη, η Πρόεδρος του Οργανισμού Μουσείων Δήμου Αμαρουσίου «Αμαρύσια ʼρτεμις» Ελένη Λέκκα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής και Θανάσης Βλαχοπιώτης, εκπρόσωποι συλλόγων του Αμαρουσίου και πλήθος κόσμου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο