Στο Χριστουγεννιάτικο Baazar του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου και του συλλόγου ‘Έκφραση’ ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος  Πατούλης με την Πρόεδρο κα. ʼννα Αντωνακάκη, μέλη και φίλους του συλλόγου ‘Έκφραση’ στο Χριστουγεννιάτικο Baazar.
|download file .jpg 150KB|


Κοντά στα μέλη και τους φίλους του  Καλλιτεχνικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου ‘Η Έκφραση’ βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου Φιλανθρωπικού Baazar, που διοργάνωσε ο σύλλογος σε συνεργασία με το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου. Επίσης στο χώρο της εκδήλωσης παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού κ. Ν. Πέππας.


Ο κ. Δήμαρχος συνεχάρη το Δ.Σ του συλλόγου για την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία  στήριξης των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και   ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές.


Τα έσοδα από το Χριστουγεννιάτικο Baazar θα διατεθούν στο ‘Χαμόγελο του Παιδιού, στο σύλλογο ‘Μέριμνα του Γήρατος’ και στο ‘ ʼσυλο Ανιάτων Τμήματος Εθελοντισμού του Ερυθρού Σταυρού.


   

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο