Στο Bazzar κοινωνικού σκοπού των Εκπαιδευτηρίων Ελληνοαγγλικής Αγωγής παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Είναι ανάγκη να καλλιεργήσουμε στη νέα γενιά τις αξίες που παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο και αποτελούν προϋπόθεση για τη κοινωνική συνοχή και τη βιώσιμη ανάπτυξη

Στο Bazzar κοινωνικού σκοπού που οργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια Ελληνοαγγλικής Αγωγής, με τη συμμετοχή των παιδιών, των εκπαιδευτικών και των γονέων, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019.

Ο κ. Πατούλης συνομιλώντας με τον Διευθυντή του σχολείου κ. Χριστόδουλο Κακαδιάρη εξήρε τη διπλή αξία του κοινωνικού έργου που υλοποιεί το σχολείο, μέσα από το οποίο- όπως ανέφερε- «στηρίζονται ευπαθείς συμπολίτες μας και συνάμα τα παιδιά διδάσκονται τις διαχρονικές αξίες της συμμετοχής, της προσφοράς και της αλληλεγγύης».   

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη τους μαθητές για τη συμμετοχική τους προσπάθεια στη δράση και την έκφραση της κοινωνικής ευαισθησίας τους και δέχθηκε τις θερμές ευχές των γονέων και του προσωπικού του σχολείου για «καλή επιτυχία» στις Αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής.

«Το σχολικό περιβάλλον είναι ο πλέον κατάλληλος χώρος που τα παιδιά μας πέρα από τη γνώση που προσφέρει το εκπαιδευτικό μας σύστημα, μπορούν να μυηθούν στις πανανθρώπινες αξίες του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης. Εάν θέλουμε ένα καλύτερο κόσμο στο μέλλον, είναι ανάγκη να καλλιεργήσουμε στη νέα γενιά τις αξίες που παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο και αποτελούν προϋπόθεση για τη κοινωνική συνοχή και τη βιώσιμη ανάπτυξη» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.

 

Σχετικά αρχείαΣτο Bazzar κοινωνικού σκοπού των Εκπαιδευτηρίων Ελληνοαγγλικής Αγωγής παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1


Στο Bazzar κοινωνικού σκοπού των Εκπαιδευτηρίων Ελληνοαγγλικής Αγωγής παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_2


Στο Bazzar κοινωνικού σκοπού των Εκπαιδευτηρίων Ελληνοαγγλικής Αγωγής παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο