Στο αφιέρωμα στον ποιητή Νικηφόρο Βρεττάκο του Τμήματος Βορέειου Βιβλιοθήκης Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο χαιρετισμό του στην ποιητική βραδιά που διοργάνωσε το Τμήμα Βορέειου Βιβλιοθήκης Δήμου Αμαρουσίου για το Νικηφόρο Βρεττάκο.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Νικόλαο Πέππα, ανάμεσα στους παρευρισκομένους της βραδιάς.


Στην ποιητική βραδιά αφιερωμένη στο μεγάλο Έλληνα ποιητή και πεζογράφο Νικηφόρο Βρεττάκο που διοργάνωσε το Τμήμα Βορέειου Βιβλιοθήκης Δήμου Αμαρουσίου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη γέννησή του, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Στην ποιητική βραδιά που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο της Βορέειου Βιβλιοθήκης παρουσία πολλών φίλων της ποίησης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη τους υπεύθυνους της Βιβλιοθήκης για τη διοργάνωση της ποιητικής βραδιάς σημειώνοντας την εξέχουσα θέση που κατέχει ο πολιτισμός στις προτεραιότητες της Διοίκησης του Δήμου.


Την εκδήλωση προλόγισε η φιλόλογος Μαρία Σπυροπούλου – Θεοδωρίδου, ενώ απολαυστική και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν και η προβολή του Σαράντου Σακελλάκου με τίτλο: «Λειτουργία κάτω από την Ακρόπολη», βασισμένη στο έργο του ποιητή του φωτός.


Παρόντες στη βραδιά ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο