Στο 8ο Ελληνοτουρκικό Ορθοπεδικό Συμπόσιο συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στην τελετή έναρξης των εργασιών του Ελληνοτουρκικού ορθοπεδικού συμποσίου συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γιώργος Πατούλης.


Στην τελετή έναρξης του 8ου Ελληνοτουρκικού Συμποσίου που διοργάνωσε η Α΄ Ορθοπεδική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών συμμετείχε, απευθύνοντας χαιρετισμό, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης.


Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, εξέφρασε τη χαρά του που «προσφωνεί τις εργασίες του συγκεκριμένου συμποσίου, «αλλά και που βρίσκεται ανάμεσα διακεκριμένους συναδέλφους που συνδέονται με την αγάπη για αυτή την ειδικότητα» όπως επεσήμανε και προσέθεσε: «Είμαι βέβαιος ότι φιλοξενώντας ομιλητές από διάφορα πανεπιστήμια και από την Ελλάδα και από την Τουρκία, η συνάντηση αυτή θα αποτελέσει ένα διεπιστημονικό διακρατικό φόρουμ γνώσης και εμπειρίας που θα συντελέσει καθοριστικά στην εποικοδομητική κατάρτιση όλων των συμμετεχόντων μέσα από την ανταλλαγή απόψεων με πεπειραμένους εμπειρογνώμονες ομιλητές σε συναδελφική και φιλική ατμόσφαιρα».


Αναφερόμενος στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών σημείωσε ότι ως φορέας στηρίζει «κάθε επιστημονικό βήμα που μπορεί και πρέπει να αποτελεί το εφαλτήριο μιας κοινής προσπάθειας της ιατρικής κοινότητας για τη διατήρηση της υγείας του πολίτη και της κοινωνικής συνοχής».

Μετάβαση στο περιεχόμενο