Στο «6ο Πανελλήνιο συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις πολιτικές υγείας» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας Γ.Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ κ.Πατούλης κατά την παρέμβασή του στο συνέδριο.
|download file .jpg 117Kb|


Από αριστερά ο διοικητής του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) Γ. Βουδούρης, ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο κ.Πατούλης, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Γ.Κυριόπουλος και ο Πρόεδρος Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου Κυριάκος Σουλιώτης.
|download file .jpg 69Kb|


Στο «6ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές Υγείας», που διοργάνωσε η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε κεντρικό ξενοδοχείο, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΤΑ Γ. Πατούλης.
Ο κ.Πατούλης στο χαιρετισμό του, συνεχάρη τους διοργανωτές για διοργάνωση του συνεδρίου και επεσήμανε ότι πρέπει να υπάρξει περισσότερη συνεργασία μεταξύ των φορέων της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, γρηγορότερες διαδικασίες και συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, προς όφελος των πολιτών. Ενόψει και του Νομοσχεδίου για την υγεία που θα κατατεθεί στις αρχές του χρόνου, ο κ.Πατούλης τόνισε και πάλι την ανάγκη διαλόγου του υπουργείου με τους άμεσα ενδιαφερόμενου, γιατρούς και ασφαλισμένους. «Οι πολιτικές και οι διοικήσεις του παρελθόντος είναι υπεύθυνες για την σημερινή κατάσταση στον χώρο της υγείας και δεν είναι σωστό να μετακυλύουν κάποιοι τις ευθύνες στους γιατρούς», είπε ο κ.Πατούλης.
Στο συνέδριο αναζητήθηκαν και αξιολογήθηκαν πολιτικές ελέγχου στον υγειονομικό τομέα, ενώ τέθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος σχετικά με τη δημόσια υγεία, την υγειονομική περίθαλψη και τις πολιτικές υγείας τα οποία θα θέσουν τις βάσεις σε μελλοντικές υγειονομικές μεταρρυθμίσεις.        

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο