Στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το Δίκαιο στο χώρο της Μόδας που διεξήχθη στο Μαρούσι συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Το Μαρούσι φιλοξένησε το 3ο  Πανελλήνιο Συνέδριο για το Δίκαιο στο χώρο της Μόδας: 3rd Fashion Law and Business Conference Fashioning the Law: DesignProtectTradeMediate, στο συνεδριακό Κέντρο «ΔΑΪΣ», με το συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη. 

Το Fashioning the Law: Design –Protect – Trade – Mediate διοργανώνεται φέτος για τρίτη φορά, υιοθετώντας έναν ακόμη πιο business προσανατολισμό και αντανακλώντας τις ιδιαιτερότητες της βιομηχανίας της μόδας και τις εξελίξεις της αγοράς.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης καλωσόρισε στο Μαρούσι τους εκλεκτούς συνέδρους και τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, ενώ αναφερόμενος στο θέμα του συνεδρίου υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασίας για τη θεσμοθέτηση ενός εξειδικευμένου νομικού πλαισίου, κατάλληλου να αναγνωρίσει και να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες της βιομηχανίας της μόδας, με τη ραγδαία εξελισσόμενη σε αυτή αγορά.»   

Οι εξαίρετοι ομιλητές, νομικοί, πνευματικοί δημιουργοί και εκπρόσωποι ελληνικών και διεθνών οίκων, μεταξύ άλλων ανέπτυξαν τη νομική και επιχειρηματική διάσταση της διανοητικής ιδιοκτησίας, της διαμεσολάβησης, του brand and innovation management, των marketing strategies, του 3D και των νέων τεχνολογιών, των fashion start-ups και fashion e-shops.   

Το συνέδριο απευθυνόταν  σε σχεδιαστές, εμπόρους , επιχειρηματίες, δικηγόρους, managers, fashion, luxury και beauty bloggers, φωτογράφους, e-shops, marketing specialists, business strategists, e-business consultants, you-tubers, event planners, εκδότες ηλεκτρονικών και έντυπων περιοδικών.

 

Σχετικά αρχείαΣτο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το Δίκαιο στο χώρο της Μόδας που διεξήχθη στο Μαρούσι συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο