Στο 29ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Άνδρου συμμετείχε η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου»

Print Friendly, PDF & Email

Με επιλεγμένα τραγούδια καταξιωμένων μουσικοσυνθετών , η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» συμμετείχε στο 29ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Άνδρου, καλεσμένη από το Μουσικό Σύλλογο Άνδρου «ΜΟΥ.Σ.Α.

Οι χορωδοί, με μαέστρο την Όλγα Αλεξοπούλου και τον Μανώλη Παπαγιάννη στο πιάνο, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ενθουσιάζοντας το κοινό, που τους επιβράβευσε με το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημά του.

Στη χορωδιακή συναυλία, η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου ερμήνευσε τα τραγούδια: «Οι Ψαράδες», «Δεν ήταν νησί», «Μεσόγειος σουίτα», «Κάποτε θα’ ρθουν /Αλληλούια», «Η πάροδος των πουλιών».

Τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη προς τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Άνδρου, τους  διοργανωτές, τα μέλη των συμμετεχόντων χορωδιών στο Φεστιβάλ, αλλά και στο κοινό, μετέφερε η Πρόεδρος της Χορωδίας κα Πόπη Κάβουρα.

Η κα Κάβουρα εξέφρασε θερμές ευχαριστίες για την τιμητική πρόσκληση συμμετοχής στο Χορωδιακό Φεστιβάλ, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης επενδύουν  στον Ελληνικό πολιτισμό και στηρίζουν κάθε πρωτοβουλία που προάγει την καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος της Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης, ιατρός ορθοπεδικός, εξήρε την προσωπικότητα και το έργο του Δημάρχου Αμαρουσίου, εκφράζοντάς του, τις ευχαριστίες του για την τιμή να υποδεχθεί στο νησί την αξιόλογη Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου, που φέρει το βαρύ όνομα της μαέστρου Τερψιχόρης Παπαστεφάνου, την οποία η Ελλάδα τίμησε και τιμά. 

Στο πλαίσιο του διήμερου ταξιδιού τους, οι Χορωδοί είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν αξιοθέατα και μοναστήρια, καθώς και την έκθεση του Δημήτρη Μυταρά στη χώρα της Άνδρου. Την επιμέλεια του ταξιδιού είχε η υπεύθυνη της Χορωδίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου κα Ρένα Χαλιώτη.

Τη Μικτή Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου θα έχομε την τιμή να την απολαύσουμε στο Χορωδιακό Φεστιβάλ, που θα λάβει χώρα στο Δήμο Αμαρουσίου το προσεχές Φθινόπωρο. 

 

Σχετικά αρχείαΣτο 29ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Άνδρου συμμετείχε η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου»_1


Στο 29ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Άνδρου συμμετείχε η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου»_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο