Στο 25ο Συνέδριο Φυσιοθεραπείας στο Μαρούσι συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


 
|download file .jpg 137KB|


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στην επίσημη τελετή έναρξης του 25ου Συνεδρίου Φυσιοθεραπείας, στο Μαρούσι.
Στο πάνελ τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσιοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.).
|download file .jpg 100KB|


Στην επίσημη τελετή έναρξης του Πανελλήνιου Συνεδρίου Φυσιοθεραπείας που διεξήχθη από τις 4 – 6 Νοεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι, με θέμα «Κινησιοθεραπεία στο άτομο και στην ομάδα», παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης.


Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης με τη διπλή ιδιότητά του, αλλά και ως γιατρός ορθοπεδικός, αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο του φυσιοθεραπευτή κατά την θεραπευτική παρέμβασή του σε συνεργασία με τον ορθοπεδικό γιατρό, καθώς και στο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί προσφέροντας ανακούφιση σε πολλούς συνανθρώπους μας που υποφέρουν από μυοσκελετικά προβλήματα.      


Παράλληλα, έκανε αναφορά στις δομές που έχει αναπτύξει ο Δήμος Αμαρουσίου, όπως το Δημοτικό Πολυιατρείο, μέσα από τις οποίες προσφέρονται υπηρεσίες φροντίδας μεταξύ των οποίων και φυσιοθεραπευτικές σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες,


Επίσης απηύθυνε κάλεσμα προς όλους για συμμετοχή στο δημόσιο διάλογο που έχει ανοίξει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών  για τα ζητήματα της Υγείας, τονίζοντας: «είστε ευπρόσδεκτοι σε αυτή την προσπάθεια του Ι.Σ.Α. να υπάρξει ουσιαστικός και εποικοδομητικός διάλογος πάνω στις αλλαγές που συντελούνται στο χώρο της Υγείας τα τελευταία δύο χρόνια.» 

Μετάβαση στο περιεχόμενο