Στο 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης»  το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ 3χ3, μεταξύ 32 ομάδων Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, που διοργάνωσαν ο Δήμος Αμαρουσίου και το Κέντρο Ημέρας Franco Basaglia της Ε.Π.Α.Ψ.Υ.  που εδρεύει στη πόλη του Αμαρουσίου.   

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης αγωνίστηκε στον τελικό με τα χρώματα της ομάδας Ε.Π.Α.Ψ.Υ. απέναντι στην ομάδα των Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης, σκοράροντας ενάντια στο στίγμα της ψυχικής ασθένειας.   

Ανοίγοντας την εκδήλωση ο κ. Πατούλης σημείωσε: « Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε στο Δημοτικό Γυμναστήριο της πόλη μας για το 1ο Τουρνουά  Μπάσκετ με τίτλο: «Τρίποντο στο Στίγμα».
Σας υποσχόμαστε ότι πρόθεσή μας είναι το Τουρνουά Μπάσκετ να γίνει θεσμός στο Μαρούσι  και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ως Δήμαρχος, αλλά και ως γιατρός θα είμαι δίπλα σας, όπως και σε κάθε άλλη ευαίσθητη ομάδα».

Το τουρνουά διάνθισαν χορεύτριες από τη Σχολή Χορού της Νάνσυ Καπώνη «FLY N’ PLAY», ενώ Guest Star της εκδήλωσης ήταν ο Γιώργος Μιτσικώστας, ο οποίος  δια  μικροφώνου εμψύχωνε τις ομάδες.    

Στην  εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Σμυρνής, καθώς νυν και παλαίμαχοι επαγγελματίες αθλητές.

 

Σχετικά αρχείαΣτο 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1


Στο 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_2


Στο 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο