Στο 1ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου συνεχίστηκε σήμερα ο ανοιχτός διάλογος του Δημάρχου με τους μαθητές της πόλης μας

Print Friendly, PDF & Email


Ο κ. Πατούλης μιλά στους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ, στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου με τους μαθητές για τη διαμόρφωση του νέου στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης του Αμαρουσίου για την επόμενη 10ετία.
|download file .jpg 108 KB|


Ο Πρόεδρος του 15μελούς του 1ου ΕΠΑΛ Αμαρουσίου Κων/νος Δρακάκης θέτει στον Δήμαρχο Αμαρουσίου τα προβλήματα που απασχολούν τους μαθητές του σχολείου.
|download file .jpg 93 KB|
 


 


Το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Αμαρουσίου επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης, όπου συζήτησε με τους μαθητές στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου με τη νέα γενιά της πόλης μας, που διεξάγεται με σκοπό τη διαμόρφωση του νέου στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης του Αμαρουσίου για την επόμενη δεκαετία.

Τον κ.Πατούλη καλωσόρισε στο αμφιθέατρο του σχολείου ο διευθυντής κ.Αν.Παναγόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ.Δήμαρχο για το ενδιαφέρον του και τόνισε ότι πρώτη φορά Δήμαρχος της πόλης στην οποία βρίσκεται το ΕΠΑΛ, επισκέπτεται το σχολείο.


Στη συζήτηση που ακολούθησε, τέθηκαν από τους μαθητές και τους καθηγητές του Λυκείου ζητήματα που αφορούν στην καλύτερη φύλαξη των κτηρίων, καθώς το Πανεπιστημιακό άσυλο που ισχύει λόγω της ύπαρξης της ΑΣΠΑΙΤΕ στον ίδιο χώρο, καθιστά δύσκολο τον έλεγχο για την αποφυγή περιστατικών παραβατικότητας. Για τον ίδιο λόγο τα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας σταματούν έξω από την πύλη των Σχολών, ένα ζήτημα το οποίο, όπως τόνισε ο κ.Πατούλης, μπορεί να αλλάξει μόνο με το διαχωρισμό του χώρου των Λυκείων, ώστε να μην υπάρχουν περιστατικά παραβατικότητας τα οποία καλύπτονται από το άσυλο. Ο κ.Δήμαρχος είπε ότι θα συζητήσει το θέμα αυτό σε συνάντησή του με την Υπουργό Παιδείας που έχει προγραμματιστεί τις επόμενες μέρες.


Τόσο από πλευράς διοίκησης του Δήμου όσο και της διεύθυνσης του ΕΠΑΛ τονίστηκε το πολύ καλό επίπεδο της συνεργασίας των δύο πλευρών, ιδιαίτερα μέσω της δραστήριας Σχολικής επιτροπής και της προέδρου της κ.Μ.Βογιατζόγλου, η οποία έχει ήδη κάνει παρεμβάσεις στα κτήρια, όπως είναι η επισκευή των χώρων υγιεινής, το βάψιμο των αιθουσών και η επισκευή των παραθύρων που είχαν πρόβλημα, ενώ έχουν ήδη δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την κατασκευή στεγάστρων στο προαύλιο, κάτι που αποτελούσε αίτημα των μαθητών εδώ και χρόνια.

Τον κ.Πατούλη συνόδευαν ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, αντιδήμαρχος κ.Δ.Καρλαύτης και ο πρόεδρος του ΤΟΣΥΝ κ.Θ.Βλαχοπιώτης.
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο