Στο 1ο Διαδημοτικό Νεανικό Φεστιβάλ Μουσικών Συγκροτημάτων του ΠΕ.Α.Π Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στο 1ο Διαδημοτικό Νεανικό Φεστιβάλ Μουσικών Συγκροτημάτων που πραγματοποίησε το ΠΕ.Α.Π Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης στο δημοτικό θέατρο Πεύκης, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης, χειροκροτώντας τους νέους για το ταλέντο και τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις.

Η διαδημοτική αυτή πρωτοβουλία, που γίνεται για πρώτη φορά στο πλαίσιο των πολιτιστικών δρωμένων του ΠΕ.Α.Π και αφορά στην προβολή των νεανικών μουσικών ταλέντων, εγκαινίασε έναν νέο πολιτιστικό θεσμό, θέτοντας στο επίκεντρο τη νεανική έμπνευση & καλλιτεχνική έκφραση.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης, συνεχάρη τα παιδιά για τις ερμηνείες τους, χαιρετίζοντας πρωτοβουλίες όπως τη συγκεκριμένη που φέρνει κοντά τους δήμους. «Η ανάληψη κοινών δράσεων μεταξύ των ΟΤΑ λειτουργεί αθροιστικά πιο αποτελεσματικά προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Προωθούμε και προτρέπουμε τέτοιες ενέργειες πολύ περισσότερο όταν στο επίκεντρο βρίσκονται οι νέοι μας και ο πολιτισμός».

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη συνεχάρη τα παιδιά και τις διευθύντριες των σχολείων και των Ωδείων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την προαγωγή των αξιών που πρεσβεύει η ιδέα των διαδημοτικών πολιτιστικών δράσεων.

Στο διαδημοτικό φεστιβάλ έλαβαν μέρος το 2ο Γενικό Λύκειο Πεύκης, 2ο Γενικό Λύκειο Αμαρουσίου, το Δημοτικό Ωδείο Πεύκης και το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου.

Το ακροατήριο ενθουσιάστηκε με τις ερμηνείες των νεανικών συγκροτημάτων τόσο από το ελληνικό όσο και το ξένο ρεπερτόριο αλλά και εντυπωσιάστηκε από τις δικές τους μουσικές συνθέσεις που παρουσίασαν οι μαθητές του 2ου Λυκείου Αμαρουσίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, επίσης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, οι διευθύντριες του 2ου ΓΕΛ Πεύκης κ. Κουραμπέα, και του 2ου ΓΕΛ Αμαρουσίου κ. Μπρη, δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και πλήθος κόσμου.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπα από τη διάρκεια του 1ου Διαδημοτικού Νεανικού Φεστιβάλ Μουσικών Συγκροτημάτων του ΠΕ.Α.Π Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης. (1)


Στιγμιότυπα από τη διάρκεια του 1ου Διαδημοτικού Νεανικού Φεστιβάλ Μουσικών Συγκροτημάτων του ΠΕ.Α.Π Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης. (2)


Στιγμιότυπα από τη διάρκεια του 1ου Διαδημοτικού Νεανικού Φεστιβάλ Μουσικών Συγκροτημάτων του ΠΕ.Α.Π Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης. (3)


Στιγμιότυπα από τη διάρκεια του 1ου Διαδημοτικού Νεανικού Φεστιβάλ Μουσικών Συγκροτημάτων του ΠΕ.Α.Π Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης. (4)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρ. Χαλιώτη, και την Πρόεδρο του ΠΕ.Α.Π Μ. Σταυράκη, στη λήξη του φεστιβάλ.


Η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π Μ. Σταυράκη, ανάμεσα σε νέους που συμμετείχαν στο φεστιβάλ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο