Στις εορταστικές εκδηλώσεις του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email









Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα στους πιστούς κατά την περιφορά της Ιερής Εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής.



Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» Δ. Θεοχάρη, στο παραδοσιακό πανηγύρι.


Στη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής στον ομώνυμο Ιερό Ναό που πραγματοποιήθηκε στο Ψαλίδι με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αμαρουσίου, συμμετείχε ανήμερα της εορτής ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα σε πλήθος πιστών.


Μετά την περιφορά της εικόνας ο Δήμαρχος παραβρέθηκε στο καθιερωμένο παραδοσιακό πανηγύρι που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαλιδίου «Ζωοδόχου Πηγή» με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου στο χώρο του συλλόγου.


Στο χαιρετισμό του προς τα μέλη του Συλλόγου ο κ. Πατούλης, απηύθυνε μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και τα συνεχάρη για τις πρωτοβουλίες και τις προσπάθειές τους. Αφού κατέθεσε τη σταθερή υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου προς το έργο του συλλόγου, αναφερόμενος στα έργα που εκτελούνται στη γειτονιά του Ψαλιδίου, ανάμεσα στα οποία η διαμόρφωση παιδικής χαράς και η διάνοιξη της οδού Λακωνίας, σημείωσε ότι παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για την τοπική αυτοδιοίκηση θα υλοποιηθούν κατά τον προβλεπόμενο σχεδιασμό.


Στην περιφορά της εικόνας και στο παραδοσιακό γλέντι έδωσαν το «παρών», επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Καμπούκος και Βασίλης Κόκκαλης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Σμυρνής, Γιώργος Ζήκος και Αθανάσιος Βελής, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» Δημήτρης Θεοχάρης, μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο