Στις εκδηλώσεις για την έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς του 2ου Συστήματος Προσκόπων συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 162KB||download file .jpg 195KB|
Οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Στ. Τσιπουράκης, Σπ. Σταθούλης και Ν. Πέππας, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο κ. Γ. Πατούλη παρέστησαν στις εκδηλώσεις του 2ου Συστήματος Προσκόπων για την έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς.


Στην έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου με τον καθιερωμένο αγιασμό, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011, συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου.


Ο προαύλιος χώρος της εστίας του Συστήματος πίσω από το δημοτικό κολυμβητήριο γέμισε με παιδικές φωνές. Πάνω από 70 λυκόπουλα, πρόσκοποι, ανιχνευτές και βαθμοφόροι έδωσαν το παρόν. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης του Συστήματος, ενώ πολύ μεγάλη ήταν η παρουσία γονέων των μελών και φίλων του Συστήματος.

Εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου παρέστησαν, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη, ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Τσιπουράκης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σπύρος Σταθούλης και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων κ. Νικόλαος Πέππας. Μεταφέροντας τις ευχές του κ. Δημάρχου για καλή νέα προσκοπική χρονιά, εξήραν τη σημασία του προσκοπισμού στην περιοχή, υπογραμμίζοντας την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου στο 2ο Σύστημα Προσκόπων.
Οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι ως παλαιά μέλη του Συστήματος ξεναγήθηκαν στην προσκοπική εστία που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Αμαρουσίου στο 2ο Σύστημα, συζήτησαν με τα μέλη και ευχαρίστησαν τους βαθμοφόρους για το εθελοντικό τους έργο.


Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν και εκπρόσωποι ανώτερων προσκοπικών κλιμακίων ο κ. Κανελόπουλος, Έφορος περιοχής Αττικής, και ο κ. Χατζάτογλου από την Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, οι οποίοι συζήτησαν με τους βαθμοφόρους και τα παιδιά και ευχήθηκαν καλή αρχή για τη νέα προσκοπική χρονιά.


Τον αγιασμό ακολούθησε παρουσίαση των νέων επιτελείων των τμημάτων και παρουσίαση των δράσεων της χρονιάς που πέρασε, αλλά και συζήτηση για τις δράσεις της νέας χρονιάς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο