Στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου Φίλων των Τυφλών «Ειρήνη Λασκαρίδου» συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, συμμετέχοντας στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του Συλλόγου Φίλων των Τυφλών «Ειρήνη Λασκαρίδου».Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον απερχόμενο ταμία του συλλόγου και δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Ιατρίδη, την απερχόμενη πρόεδρο Ελένη Γαρδέλη, και τον απερχόμενο γραμματέα Γ. Νικολαΐδη. 


 


Στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων των Τυφλών «Ειρήνη Λασκαρίδου» που εδρεύει στο Μαρούσι, συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ως τιμής ένεκεν μέλος του συλλόγου με δικαίωμα ψήφου.


Με την ευκαιρία της συμμετοχής του στην εκλογική διαδικασία ο κ. Πατούλης, επαίνεσε το έργο του συλλόγου μέσω της φιλοξενίας γυναικών με προβλήματα όρασης στο οικοτροφείο του συλλόγου, τονίζοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει όπως έχει πράξει και στο παρελθόν να υποστηρίζει τη λειτουργία του συλλόγου παρέχοντας κάθε δυνατή διευκόλυνση στο έργο του, ενώ εξέτασε με τα μέλη του συλλόγου σκέψεις για περαιτέρω ενέργειες.


Μεταξύ των υποψηφίων από μέρους του Δήμου Αμαρουσίου ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καμπούκος, Γιώργος Ιατρίδης, απερχόμενος ταμίας του συλλόγου, καθώς και ο Ειδικός Γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Μπάρλας.


Στην ψηφοφορία συμμετείχαν, επίσης, τα μέλη του συλλόγου: Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Αντιδήμαρχος Νικόλας Αλεπούς, Αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης.


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο