Στήριξη Ηλία Ψηνάκη, στο πρόσωπο του Γιώργου Πατούλη, για την προεδρία της Κ.Ε.Δ.Ε.

Print Friendly, PDF & EmailO Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Δήμαρχο Μαραθώνα Ηλ. Ψηνάκη, τον Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο, εκπροσώπους του Κλήρου και τον Πρέσβη της Ιαπωνίας στην Αθήνα Masuo NISHIBAYASHI.Στιγμιότυπο από τη διάρκεια της θεμελίωσης του νέου πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Μαραθώνα.


 


Τη στήριξη στο πρόσωπο του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, για την προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) κατέθεσε ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης, με την ευκαιρία της συνάντησης των δύο πλευρών στην τελετή θεμελίωσης του νέου πολιτιστικού κέντρου του Δήμου στην αφετηρία του μαραθώνιου δρόμου, έπειτα από πρόσκληση του δεύτερου.


Τη θεμελίωση του νέου κτιρίου που πρόκειται να φιλοξενήσει τη σημαντική από αρχαιοτάτων χρόνων ιστορία της πόλης του Μαραθώνα, ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. κ. Κύριλλος.


Στο περιθώριο της συνάντησης, ο Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Ψηνάκης, σε ενωτικό πνεύμα και πέρα από κομματικά σταγανά, κατέθεσε τη στήριξή του στην προσπάθεια του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για τη διεκδίκηση της προεδρίας της Κ.Ε.Δ.Ε. Από την πλευρά του ο Γιώργος Πατούλης, δήλωσε ότι ο Ηλίας Ψηνάκης, με την προσωπικότητα και τη διαδρομή του μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην αυριανή Κ.Ε.Δ.Ε. από τη θέση του υπεύθυνου διεθνών σχέσεων εγκαινιάζοντας για την Ένωση μία νέα εποχή εξωστρέφειας και εκτός των συνόρων της πατρίδας μας.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Αθήνα Masuo NISHIBAYASHI, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο Διευθύνων Σύμβουλος ΕΕΤΑΑ Γιάννης Μέξης,ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Μεριβάκης Αθανάσιος , ο πρώην Δήμαρχος Μαραθώνα Σπύρος Ζαγάρης, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη του Δήμου Μαραθώνα, και εκπρόσωποι του Κλήρου.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο